Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæring gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles

inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. Behandlingsansvarlig

i organisasjonen er styreleder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til styreleder.

Medlemskap

Vi innhenter navn, adresse, telefonnummer, postadresse og e-postadresse fra våre medlemmer. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i laget samtykker man til at vi bruker person-opplysninger til, for eksempel medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer med mer.

Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

E-post og nyhetsbrev

Husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold på e-post. Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-postadresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre og e-postadressen slettes når den ikke lenger er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk.

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding til kurs og arrangementer

I tilknytning til arrangementer samler vi inn informasjon som navn og kontaktopplysninger,

i tillegg til eventuelle allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement.

 

Finn oss på Facebook: Riska historie- og muséumslag

Internett: http://riskahistorie.no

E-post: riskahistorie@lyse.net

Org.nr. 811688282